Τροποι Αποστολης

Αποστολές εντός Ελλάδας

Το www.rebeccacosmetics.com εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 100€ με την εταιρία ταχυμεταφορών (Courier Center).

  • Για παραγγελίες μικρότερες από 100€ η χρέωση είναι 5.00€.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει και ενδέχεται να υπάρξει και επιπλέον επιβάρυνση οπότε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος.

Διεθνείς Προορισμοί:

Χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το www.rebeccacosmetics.com προσφέρει για παραγγελίες άνω των 120€ χρέωση 10€. Για παραγγελίες μικρότερες από 120€ η χρέωση είναι 12€ (Απλή Αποστολή/ 3-5 εργάσιμες ημέρες).

Τρίτες Χώρες.

  • Το rebeccacosmetics.com προσφέρει για παραγγελίες άνω των 150€ χρέωση 15€.
  • Για παραγγελίες κάτω των 150€, η χρέωση είναι 20€. (Απλή Αποστολή/ 5-7 εργάσιμες ημέρες).

Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από το www.rebeccacosmetics.com Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

  • E-mail: 
  • Τηλέφωvo 
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
English
English