Πώς να κάνετε την θαμπή επιδερμίδα σας, απαλή και λαμπερή.

Αν και η ανώτερη μαγεία διδάσκεται σε όσους σπουδάζουν δερματολογία, μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή από και όσους έχουν δει τα μαγικά αποτελέσματα στο δέρμα τους από τις νέες θεραπείες των μοντέρνων μάγων της κοσμετολογίας λίγες μόνο αλλαγές στην ρουτίνα σας, το δέρμα σας θα μοιάζει πιο φρέσκο και απαλό, με μαγευτική λάμψη χωρίς να χρειάζεται κάποιο μαγικό κόλπο.

  • Να πλένετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η βαρεμάρα είναι απίστευτα δελεαστική, ειδικά μετά από μία δύσκολη μέρα. Αλλά όταν δεν σταματάτε για να αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ σας, αφήνετε σημάδια από αυτό στο μαξιλάρι σας μαζί με όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στο πρόσωπό σας.
  • Να επιλέγετε μία περισσότερο χορτοφαγική δίαιτα

Σαν κοινωνία τρώμε πολλή ζωική πρωτεΐνη. Και η ζωική πρωτεΐνη είναι φλεγμονώδης παράγοντας που επιταχύνει την γήρανση. Η αλλαγή σε μία πιο χορτοφαγική δίαιτα θα κάνει το σύστημά σας πιο αλκαλικό, άρα μειώνει τις φλεγμονές. Το δέρμα σας θα έχει αυτόματα λιγότερες πανάδες και ερεθισμούς και με τον χρόνο θα κρατάει καλύτερα την υγρασία του, προστατεύοντας τον εαυτό σας από χημικές ουσίες, για να φτιάξει κολλαγόνο και ελαστίνη.

  • Αγαπήστε το λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό σύστημα είναι το αποχετευτικό σύστημα του δέρματος. Απομακρύνει όλα τα μεταβολικά προϊόντα που παράγουν τα κύτταρα μας. Αλλά όταν το σύστημα αυτό μειώνει την δραστικότητά του, πράγμα που συμβαίνει με την ηλικία και την αδράνεια, το δέρμα μοιάζει χαλαρό και θαμπό, με φαινόμενα σαν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους να επιδεινώνονται .

Είναι σημαντικό κανείς να κάνει καθημερινά το δικό του λεμφικό μασάζ όταν απλώνει κανείς την ενυδατική κρέμα και την κρέμα ματιών. Και τα καλύτερα νέα είναι πως η τεχνική αυτή παίρνει περίπου ένα λεπτό ή και λιγότερο.

Δείτε πώς θα το κάνετε : ξεκινήστε στον μέσον του μετώπου σας και μετακινήστε τα δάχτυλά σας απαλά μέχρι τους κροτάφους, μπροστά μέχρι τα μάτια, πάνω από το σαγόνι και κάνω από τον λαιμό. Επαναλάβετε 3 φορές. Με την κρέμα ματιών, περάστε τα δάχτυλά σας πάνω από τα μάτια σας μέχρι τους κροτάφους και κάτω στο υπόλοιπο πρόσωπο. Κάντε το ίδιο και κάτω από τα μάτια. Επαναλάβετε 3 φορές. Τέλος, αρχίστε από το κάθε αυτί και μετακινήστε τα δάχτυλά σας κάτω μέχρι το σαγόνι και τον λαιμό σας. Επαναλάβετε 3 φορές και είστε έτοιμοι !


  • Γεμίστε τις αποθήκες βιταμίνης D3

Έδρα είναι ένα παράδειγμα που αποδεικνύει πως η εμμονή με τις λεπτομέρειες φέρνει αποτελέσματα. Σκεφτείτε να παραγγείλετε κάποια συμπληρώματα διατροφής όταν τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου και κυρίως πολλά αποθέματα από βιταμίνη D3, συγκριμένα αυτόν τον τύπο βιταμίνης.

Η βιταμίνη D είναι υπεύθυνη για την ικανότητα του δέρματος να προστατεύει τον οργανισμό του απέναντι σε περιβαλλοντικά προβλήματα, όπως και βοηθάει στο κλείσιμο των πληγών. Για να δείχνει το δέρμα σας και να λειτουργεί πολύ καλά, πρέπει να παίρνετε ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D3. Σαν πληθυσμός έχουμε γενικά έλλειψη στην βιταμίνη D και δεν γίνεται να πάρετε τόσο μεγάλες ποσότητες από τον ήλιο ή από την διατροφή σας.

Older Post Newer Post