Με 10 εύκολα tips που χρειάζεται να ακολουθούμε. Πάμε! 

  1. Κάντε απολέπιση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα σας τουλάχιστον μία με δυο φορές την εβδομάδα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.
  2. Η καλύτερη στιγμή για να βάλετε την κρέμα σας είναι μετά το ντους, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα δείτε όταν εφαρμόσετε διάφορα ελαία σε όλο σας το σώμα ενώ ακόμη δεν έχετε σκουπιστεί.

3.Να κάνετε καθημερινώς ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα καθαρισμού.

4.Μην ξεχνάτε ποτέ να βάζετε και κρέμα ματιών η Serum για να αποφύγετε τα πρηξίματα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

  1. Αν έχετε πόρους που φαίνονται στο πρόσωπο, πάντα να χρησιμοποιείτε και μια τονωτική λοσιόν που δεν θα περιέχει όμως οινόπνευμα, ώστε οι πόροι να ελαχιστοποιηθούν αλλά και να μην αφυδατωθεί το δέρμα σας.
  2. Ξέρετε ότι πρέπει να αλλάζετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας τον χειμώνα και το καλοκαίρι; Άλλες ανάγκες έχει το δέρμα μας όταν εκτίθεται στο κρύο κι άλλες όταν εκτίθεται στη ζέστη και τον ήλιο.
  3. Αν δείτε πως έχετε ένα σπυράκι στο πρόσωπό σας σίγουρα μην το πιάνετε με τα χέρια, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση. Ένα χαμομήλι που θα το έχετε βράσει και θα το έχετε παγώσει στο ψυγείο θα καταπραΰνει τη φλεγμονή.
  4. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις όσο απλώνετε τις κρέμες σας και πιέζοντας μάλιστα ελαφρά για να τονωθεί η κυκλοφορία.
  5. Πίνετε ενάμιση με 2 λίτρα νερό την ημέρα.
  6. Κάντε 1 με 2 φορές τη εβδομάδα μια μάσκα προσώπου.

Older Post Newer Post